Politica de confidentialitate platforma OKEY

/Politica de confidentialitate platforma OKEY

Data intrarii in vigoare 25.05.2018

LIFE IS HARD S.A. considera extrem de importanta confidentialitatea in raport cu toti partenerii. In acest context, vom explica modul in care colectam, utilizam, dezvaluim, transferam si stocam informatiile dumneavoastra cu caracter personal in raport cu utilizarea platformei OKEY (incluzand aici platforma insasi OKEY, site-ul de prezentare al platformei OKEY si alte aplicatii conexe web based sau mobile). Prezenta Politica de confidentialitate se aplica tuturor site-urilor web, altor aplicatii online sau aplicatii mobile legate de platforma OKEY.

Prezenta Politica de confidentialitate este anexa la Termenii si conditiile de utilizare ale platformei OKEY.

Informatiile pe care le colectam

Colectam diverse tipuri de informatii corelate cu oferirea de catre LIFE IS HARD S.A. a platformei OKEY inclusiv:

 • Informatii pe care ni le-ati furnizat sau ni le furnizati direct;
 • Informatii pe care le colectam privind modul in care utilizati platforma OKEY;
 • Informatii din surse terta parte;

Este posibil sa dorim consimtamantul dumneavoastra separat pentru colectarea informatiilor sau sa va notificam separat despre modul in care va colectam informatiile cu caracter personal intr-un mod care nu este descris in prezenta Politica de confidentialitate, in functie de cerintele anumitor servicii suplimentare.

Utilizarea si partajarea informatiilor

Utilizam informatiile pe care le colectam in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a va oferi serviciile solicitate de dumneavoastra prin intermediul platformei OKEY;
 • Pentru ca sa intelegem modul in care utilizati platforma OKEY, astfel incat sa va putem imbunatati experienta;
 • Pentru ca sa intelegem mai multe despre clientii nostri, astfel incat sa le putem oferi cele mai relevante comunicari, servicii si experiente;
 • Pentru ca sa oferim continut si publicitate personalizate, avand consimtamantul dumneavoastra suplimentar, atunci cand este necesar.

Este posibil sa partajam informatiile dumneavoastra cu organismele de aplicare a legii atunci cand ni se solicita acest lucru sau pentru protectia companiei LIFE IS HARD S.A. si a partenerilor sai.

Suport specific GDPR prin formularul de contact.

Contact

LIFE IS HARD S.A.

str. Avram Iancu, nr. 500, Floresti, jud. Cluj, Romania

suport@eokey.ro

+4 0 736 101 492

LIFE IS HARD S.A. considera extrem de importanta confidentialitatea in raport cu toti partenerii. In acest context, vom explica modul in care colectam, utilizam, dezvaluim, transferam si stocam informatiile dumneavoastra cu caracter personal in raport cu utilizarea platformei OKEYPrezenta Politica de confidentialitate se aplica tuturor site-urilor web, altor aplicatii online sau aplicatii mobile legate de platforma OKEY.

Prezenta Politica de confidentialitate este anexa la Termenii si conditiile de utilizare ale platformei OKEY. Prezenta Politica de confidentialitate explica practicile noastre privind confidentialitatea datelor cu caracater personal si nu numai.

Este important sa cititi cu atentie Politica de confidentialitate, deoarece aceste documente furnizeaza informatii despre modul in care sunt procesate datele dumneavoastra cu caracter personal de fiecare data cand utilizati platforma OKEY. De asemenea, este important sa verificati frecvent actualizarile Politicii de confidentialitate. Daca actualizam Politica de confidentialitate, va vom informa in avans cu privire la schimbarile pe care le consideram esentiale trimitandu-va un email, atunci cand este cazul. Cea mai recenta versiune a Politicii de confidentialitate va fi intotdeauna disponibila aici. Puteti verifica “data intrarii in vigoare” postata in partea superioara pentru a afla cand a avut loc ultima actualizare a Politicii de confidentialitate.

Informatii pe care le furnizati direct:

 • Informatii pe care le furnizati in momentul crearii contului dumneavoastra pe platforma OKEY precum: adresa de email, numar de telefon;
 • Informatii pe care le furnizati in momentul configurarii contului precum: nume, prenume, adresa;
 • Informatii pe care le oferiti in cazul in care contactati echipa noastra de suport pentru a discuta despre functionalitati ale platformei, precum: nume, adresa de email, numar de telefon.

Informatii despre modul in care utilizati platforma OKEY:

 • Informatii despre dispozitivul de pe care accesati platforma OKEY: adresa IP, modulele cookie, versiunile sistemului de operare si ale altor aplicatii necesare functionarii pe dispozitivul dumneavoastra a platformei OKEY;
 • Informatii de diagnosticare sau informatii tehnice, despre erori si utilizare, cum a fi momentul si durata utilizarii platformei OKEY;
 • Alte informatii despre utilizarea de catre dumneavoastra a platformei OKEY, precum aplicatiile pe care le utilizati pentru buna functionare a platformei OKEY, modul in care interactionati cu continutul oferit prin intermediul platformei OKEY.

Informatii din surse terta parte

Este posibil sa primim informatii despre dumneavoastra din surse disponibile public si comercial (in limitele permise de lege), pe care le putem combina cu alte informatii primite de la sau despre dumneavoastra. De asemenea, putem primi informatii despre dumneavoastra prin retelele de socializare terta parte atunci cand va conectati cu cele legate de platforma OKEY sau LIFE IS HARD S.A. sau atunci cand le alegeti pentru a comunica informatii diverse echipei de suport a platformei OKEY sau persoanelor de contact ale LIFE IS HARD S.A.

Alte informatii pe care le colectam

Mai putem colecta alte informatii despre dumneavoastra sau despre modul de utilizare a platformei OKEY de catre dumneavoastra prin metode pe care vi le descriem in momentul colectarii sau in alt mod, avand consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand este necesar.

Puteti decide sa nu ne furnizati anumite tipuri de informatii, dar acest lucru poate afecta posibilitatea dumneavoastra de a utiliza platforma OKEY. Va vom furniza informatii relevante despre motivul solicitarii respectivelor informatii in momentul colectarii, pentru a va ajuta sa luati o decizie informata.

Vom utiliza informatiile pe care le colectam in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a va inregistra pe platforma OKEY;
 • Pentru a va oferi un serviciu, un modul, o functionalitate, o caracteristica solicitata;
 • Pentru a va oferi continut si servicii personalizate, pe baza acivitatilor anterioare in cadrul platformei OKEY, avand consimtamantul dumneavoastra explicit, daca este necesar;
 • Pentru publicitate, cum ar fi furnizarea de reclame personalizate, de continut sponsorizat si trimiterea unor comunicari promotionale cu consimtamantul dumneavoastra separat atunci cand este necesar;
 • Pentru a evalua si analiza piata, clientii, produsele, campaniile de publicitate si serviciile noastre in vederea unei intelegeri mai bune si mai detaliate a clientilor nostri in scopul de a va oferi cele mai relevante comunicari, servicii si experiente;
 • Pentru a solicita opiniile dumneavoastra referitoare la produsele si serviciile noastre si a realiza sondaje in randul clientilor avand consimtamantul dumneavoastra explicit daca este necesar;
 • Pentru a intelege modul in care sunt utilizate serviciile noastre, astfel incat sa le putem optimiza si imbunatati si sa dezvoltam noi functionalitati si servicii;
 • Pentru a va furniza informatii despre actualizari aduse platformei OKEY;
 • In alte scopuri, avand consimtamantul dumneavoastra explicit, daca este necesar.

Este posibil sa combinam informatiile de la sau despre dumneavoastra, in scopuri conforme prezentei Politici de confidentialitate. De exemplu, utilizam detaliile contului dumneavoastra OKEY pentru toate aplicatiile conexe care necesita un cont sau date de acces. De asemenea ne bazam recomandarile, continutul si caracteristicile personalizate, in scopul de a va oferi o experienta imbunatatita, pe informatiile pe care ni le furnizati direct, prin utilizarea platformei OKEY, a serviciilor si aplicatiilor conexe, prin navigarea pe site-ul nostru web. Veti avea in permanenta posibilitatea sa va exercitati drepturile individuale in cadrul legii de protejare a datelor.

LIFE IS HARD S.A. proceseaza datele cu caracter personal pentru scopurile descrise mai sus. Temeiul juridic al LIFE IS HARD S.A. de a prelucra date personale include prelucrari care:

 • Sunt necesare pentru executarea contractului dintre dumneavoastra si LIFE IS HARD S.A. pentru a va oferi platforma OKEY, pentru a va identifica si autentifica astfel incat sa puteti folosi platforma OKEY;
 • Sunt necesare pentru respectarea cerintelor legale pentru a respecta normele de contabilitate si fiscale in vigoare si de a depune declaratiile obligatorii in fata autoritatilor legale;
 • Sunt necesare pentru interesele legitime ale LIFE IS HARD S.A. pentru a gestiona relatia dintre LIFE IS HARD S.A. si dumneavoastra si pentru a imbunatati relevanta comunicarilor, experientelor si a serviciilor pentru clienti.

Toate prelucrarile se bazeaza pe consimtamantul oferit de clientii nostri pentru a trimite comunicate despre functionalitatile si serviciile noastre si pentru a furniza informatii de marketing. Consimtamantul dumneavoastra poate fi retras ulterior in orice moment, contactandu-ne dupa cum este specificat in paragraful Cum ne puteti contacta, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel legalitatea prelucrarii in temeiul consimtamantului oferit inainte de retragerea acestuia.

Este posibil sa dezvaluim informatiile dumneavoastra intern, in cadrul companiei sau al echipelor relevante, cum ari fi, fara limitare: echipa tehnica, echipa de relatii cu clientii, echipa juridica, echipa financiara, echipa de vanzari, echipa de marketing. De asemenea putem dezvalui informatiile dumneavoastra catre urmatoarele entitati, numai in masura in care va fi necesar pentru efectuarea serviciilor:

 • Furnizorilor de servicii – putem dezvalui informatiile dumneavoastra catre companii selectate atent, care furnizeaza servicii pentru noi sau in numele nostru, cum ar fi companii de consultanta financiara/ fiscala, companii de suport si mentenanta tehnica, centre de contact cu clientii, companii de publicitate. Prin prevederile contractuale incheiate cu ele, aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile dumneavoastra in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.
 • Altor parti atunci cand este prevazut de lege sau dupa cum este necesar pentru protejarea intereselor LIFE IS HARD S.A., a clientilor sau partenerilor nostri – pot exista situatii in care dezvaluim informatiile dumneavoastra catre alte parti pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un proces legal obligatoriu; pentru a verifica sau a asigura conformitatea cu politicile care reglementeaza serviciile noastre, pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta companiei LIFE IS HARD S.A. sau a oricaror parteneri sau clienti ai acesteia.
 • Altor parti in legatura cu tranzactiile corporative – este posibil sa dezvaluim informatiile dumneavoastra catre o terta parte in cadrul unei fuziuni sau in cazul transferului, achizitionarii sau vanzarii ori in cazul unui faliment;
 • Altor parti cu acordul dumneavoastra sau la indicatia dumneavoastra – in afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa partajam informatii despre dumneavoastra cu terte parti cu care consimtiti separat sau ne solicitati sa efectuam o asemenea partajare.

Tratam cu maxima seriozitate protectia datelor dumneavoastra si am implementat masuri corespunzatoare, procedurale, fizice si tehnice, pentru a proteja informatiile pe care le colectam in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a platformei OKEY. Totusi, retineti ca, desi luam masuri pentru a va proteja informatiile, niciun site web, nicio aplicatie, nicio transmisiune pe internet, niciun dispozitiv si nicio conexiune wireless nu sunt complet sigure.

Aveti dreptul de a solicita detalii privind informatiile despre dumneavoastra pe care le colectam si prelucram si de a ne cere sa corectam inexactitatile din aceste informatii, de a obiecta sau de a solicita restrictionarea procesarii, de a solicita accesarea, eliminarea sau portabilitatea informatiilor dumneavoastra. In conformitate cu legislatia, este posibil sa refuzam procesarea unor solicitari care se repeta in mod abuziv sau nerezonabil, necesita un efort tehnic disproportionat, pun in pericol confidentialitatea altor persoane, sunt extrem de nepractice, sau a unor solicitari de accesare care nu sunt cerute de legea locala.

Daca solicitati stergerea informatiilor personale, intelegeti ca este posibil sa nu mai puteti accesa platforma OKEY si ca informatiile ramase pot continua sa existe pentru o anumita perioada in evidentele si arhivele companiei LIFE IS HARD S.A. in conformitate cu legile in vigoare, dar ca LIFE IS HARD S.A. nu va utiliza aceste informatii in scopuri comerciale. Intelegeti ca, desi solicitati stergerea, LIFE IS HARD S.A. isi rezerva dreptul de a retine informatiile dumneavoastra cu caracter personal sau o parte a acestora, in conformitate cu sectiunea privind Retinerea datelor si cu legile in vigoare. LIFE IS HARD S.A. poate suspenda, limita sau incheia accesul dumneavoastra, la platforma OKEY din cauza incalcarii de catre dumneavoastra a Termenilor si conditiilor de utilizare a platformei OKEY, atunci cand acest lucru este necesar pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta companiei LIFE IS HARD S.A. sau a oricaruia dintre partenerii de afaceri, angajati sau clienti LIFE IS HARD S.A..

Nu vom retine datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat cea necesara scopului in care au fost colectate. Acest lucru inseamna ca datele vor fi distruse sau eliminate din sistemele noastre in momentul in care nu mai sunt necesare.

Luam masurile necesare pentru a ne asigura ca informatiile despre dumneavoastra sunt procesate si retinute pe baza urmatoarei logici:

 • Cel putin pe durata in care informatiile sunt utilizate pentru a va garanta accesul la platforma OKEY;
 • Conform cerintelor unei legi, ale unui contract, sau in legatura cu obligatiile legale;
 • Atata timp cat este necesar pentru scopul in care au fost colectate, sunt procesate sau atata timp cat este necesar conform prevederilor oricarui contract, oricarei legi in vigoare, ori in scopuri statistice, facand obiectul unei protectii corespunzatoare.

Este posibil ca serviciile noastre sa ofere link-uri catre site-uri web si servicii terta parte aflate in afara controlului nostru. Nu raspundem pentru securitatea si confidentialitatea informatiilor colectate de site-uri web sau alte servicii sau aplicatii care nu sunt proprii LIFE IS HARD S.A. Trebuie sa fiti precaut si sa examinati declaratiile privind confidentialitatea aplicabile site-urilor web, aplicatiilor si serviciilor terta parte pe care le utilizati.

De asemenea, exista posibilitatea sa va punem la dispozitie anumite produse sau servicii dezvoltate de terte parti. Compania LIFE IS HARD S.A. nu este raspunzatoare pentru produsele sau serviciile acestora si pentru modul in care inteleg, implementeaza si respecta legislatia cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Retineti ca daca decideti sa va conectati la platforma OKEY de pe un dispozitiv utilizat de alte persoane in afara dumneavoastra, este posibil ca si ceilalti utilizatori sa poata vizualiza informatiile privind contul dumneavoastra. Va recomandam sa tratati cu atentie procesul de deconectare din contul dumneavoastra creat pe platforma OKEY si sa partajati informatii doar cu persoane de incredere.

Putem utiliza module cookie, pixeli, transmitatoare si alte tehnologii in anumite zone ale platformei OKEY.

Module cookie

Modulele cookie sunt fisiere de mici dimensiuni care stocheaza informatii din dispozitivul dumneavoastra. Acestea permit entitatii care a introdus modulul cookie pe dispozitivul dumneavoastra sa va recunoasca pe diverse site-uri web, servicii, dispozitive si/ sau sesiuni de navigare. Modulele cookie au mai multe scopuri, de exemplu:

 • Modulele cookie va pot retine datele de navigare, pentru a facilita accesul dumneavoastra pe platforma OKEY;
 • Modulele cookie ne ajuta sa intelegem care functionalitati din aplicatie sunt cele mai populare, ne permit sa observam ce pagini si functionalitati acceseaza utilizatorii. Studiind acest tip de informatii, putem sa adaptam mai bine serviciile la nevoile dumneavoastra si sa va oferim o experienta superioara;
 • Modulele cookie ne ajuta sa va oferim continut si publicitate relevante, colectand informatii despre modul in care utilizati platforma OKEY, aplicatiile conexe si alte site-uri web.

Atunci cand utilizati un browser web pentru a accesa platforma OKEY sau aplicatiile conexe, il puteti configura sa accepte toate modulele cookie sau sa va notifice in momentul in care este trimis un mod cookie. Fiecare browser este diferit. Consultati meniul “Ajutor” al browserului dumneavoastra pentru a afla cum puteti schimba preferintele privind modulele cookie. Sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastra poate contine controale suplimentare pentru modulele cookie.

Unele functionalitati pot fi concepute pentru a functiona cu ajutorul modulelor cookie, dezactivarea lor poate afecta posibilitatea de utilizare a lor sau a anumitor parti ale acestora.

Transmitatoare si/ sau pixeli

Putem sa utilizam si tehnologiile denumite transmitatoare sau pixeli care comunica informatii de pe dispozitivul dumneavoastra catre un server. Transmitatoarele si pixelii pot fi incorporate in continut online si emailuri si pot permite unui server sa citeasca anumite tipuri de informatii de pe dispozitivul dumneavoastra, sa afle cand ati accesat o functionalitate specifica sau un anumit mesaj de email, sa determine ora si data la care ati vizualizat transmitatorul si pixelul si adresa IP a dispozitivului dumneavoastra.

Serviciile noastre pot utiliza plug-in-uri pentru retelele de socializare. Atunci cand utilizati un serviciu care contine plug-in-uri, informatiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dumneavoastra catre operatorul retelei de socializare. Noi nu avem nicio influenta asupra datelor colectate de plug-in. Daca sunteti conectat la o retea de socializare, modul in care utilizati platforma OKEY poate aparea in contul dumneavoastra din reteaua de socializare. Daca interactionati cu plug-in-urile, de exemplu, facand click pe “Like”, “Follow” sau “Share” ori daca introduceti un comentariu, aceste informatii vor aparea automat pe profilul dumneavoastra de pe reteaua de socializare. Chiar daca nu sunteti conectat la un cont pe o retea de socializare, este posibil ca plug-in-ul sa transmita adresa dumneavoastra IP catre operatorul retelei de socializare.

Daca aveti anumite intrebari sau daca doriti sa va exercitati dreptul de accesare, de modificare, de stergere/ eliminare, de obiectie, de restrictionare a procesarii sau de portabilitate a datelor cu caracter personal, ne puteti contacta:

In scris prin formularul de suport GDPR.

In scris pe adresa:

LIFE IS HARD S.A. Str. Avram Iancu, nr. 500, Floresti, jud. Cluj, Romania

Prin email, pe adresa: suport@eokey.ro

Prin telefon, la numarul: +4 0 736 101 492

Live chat prin intermediul aplicatiei de chat instalata pe platforma OKEY si pe site-ul de prezentare.

Puteti sa depuneti o plangere la o autoritate de supraveghere relevanta in cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra incalca legea in vigoare. Date despre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal gasiti aici.