5 motive pentru care e necesară digitalizarea afacerii tale

/, Business/5 motive pentru care e necesară digitalizarea afacerii tale
Digitalizarea se implementeaza mai usor cu platforma okey.

Situațiile de criză reprezintă momentul când business-urile au nevoie de toate datele la îndemână pentru a lua cea mai rapidă și potrivită decizie. Digitalizarea susține răspunsul rapid și eficient din partea business-urilor. Articolul următor îți pune la dispoziție 5 motive care să te convingă de ce e necesar să îți digitalizezi afacerea acum și nu mai târziu.


1. Generează rapid și eficient soluții înaintea concurenței tale.

Cu cât începi mai repede, cu atât mai bine pentru tine. Conform unui studiu efectuat de Deloitte, business-urile care au adoptat tool-uri digitale au reușit în scurt timp să-și crească competitivitatea și să genereze mai mult profit.

Privește-o și altfel. Dacă implementezi rapid, înaintea concurenței, atunci vei avea timp să adaptezi. Vei putea testa să vezi ce ți se potrivește și ce trebuie îmbunătățit ca să ajungi rapid la rezultate înaintea competitorilor.

Digitalizarea proceselor din firmă îți reduce enorm din volumul de muncă. Generarea rapidă a unor rapoarte sau documente importante înseamnă timp câștigat. Mai mult pentru tine și pentru afacerea ta. Ceea ce înseamnă că o să te poți dedica mai mult nevoilor pe care le au clienții tăi.

2. Ai acces în același loc la un volum mare de date și informații despre business-ul tău.

Ca să iei cele mai bune decizii, ai nevoie să cunoști totul despre afacerea ta. Pentru un rezultat pozitiv e necesar să interpretezi corect datele pe care le colectezi din business-ul tău.

Prin digitalizarea procedurilor, firma ta deține într-un singur loc tot volumul de informații și date. Interpretarea este mult mai ușoară, iar în loc să te pierzi în cifre și alte informații, poți să-ți generezi automat rapoarte și statistici cu doar un singur click.

Dashboard-ul platformei online de facturare okey.ro sprijină digitalizarea firmelor
Cum arată dashboard-ul platformei online de facturare OKEY.

Colectarea automată a datelor de către un soft dedicat reduce șansele de a obține un rezultat greșit sau de a omite informații importante. Spre deosebire de procedura manuală prin digitalizare pierderea datelor devine o problemă a trecutului.

3. Salvezi timp și te ocupi de creșterea afacerii tale

Înainte petreceai o bună parte din timp pe task-uri simple, repetitive și plictisitoare care consumau timp. Acum poți automatiza asta într-un simplu proces de câteva click-uri. Introduci datele necesare, apeși o serie de butoane și în mai puțin de un minut ai rezolvat un lucru pe care înainte stăteai jumătate de zi.

Prin eliminarea tuturor acelor sarcini care se repetau, îți eliberezi ziua pentru activități mai importante pentru tine și munca ta. Te poți concentra pe sarcini mult mai grele care necesită întreaga ta atenție. Sau te bucuri, alături de familie și de cei dragi, de puțin mai mult timp împreună.

GIF landing page okey.ro

4. Ai o privire de ansamblu asupra întregii firme și a activității tale.

Probabil ți-ai dorit și tu măcar o dată să poți vizualiza într-un singur loc tot ce se petrece cu firma noastră. Să poți vedea ce intrări și ieșiri ai, ce facturi ai de emis, să verifici în timp real stocurile sau să programezi într-un singur calendar activitatea firmei la care să aibă acces toți angajații.

Soluțiile digitale din ziua de azi optimizează întregul business și transformă vechiul proces manual într-unul automat și performant. Acum vizualizezi toată activitatea firmei direct de pe tabletă prin intermediul unui panou general dintr-o aplicație.

E mult mai ușor acum să fii la curent cu ce se întâmplă în firma ta. În felul ăsta poți să te gândești serios la strategiile de creștere ale afacerii tale.

5. Digitalizarea e o investiție pe termen lung cu un cost redus

Procese ca introducerea de date, managementul documentelor sau facturarea prin  digitalizare salvează nu doar timp, ci și bani. Prin optimizarea procedurilor interne și combaterea risipei reduci semnificativ din costuri. Gândeste-te la câtă hârtie ai fi economisit, dacă ai fi adoptat aceste soluții mai rapid.

Digitalizarea firmei tale se plătește singură. Câștigi înapoi toate orele pe care le-ai consumat cu activități care ar fi putut fi automatizate. De acum încolo ești propriul stăpân pe timpul tău și lași soluțiile digitale să facă treaba în locul tău.

OKEY este platforma online de business care te ajută să iți usurezi munca. A fost creată de antreprenori pentru antreprenori, astfel știe exact care sunt problemele dar și care sunt cele mai bune soluții.

Cu ajutorul platformei îți vei digitaliza întreaga afacere și îți vei automatiza toate acele procese pe care înainte le făceai manual. Platforma conține mai multe module precum CRM, program de facturare, gestiunea stocurilor sau export de contabilitate simplu și rapid cât și alte module pe care să le descoperi.

Incearca OKEY.ro, GRATUIT, timp de 14 zile, fara nici o obligatie dupa expirarea perioadei de proba.