eOKEY sa ne vedem la Business Focus Brasov

/, Business, OKEY, Stiri/eOKEY sa ne vedem la Business Focus Brasov

In data de 14 septembrie 2017 se va desfasura, in Brasov, la Hotel Kronwell, editia locala a celui mai important eveniment de business din tara.

Peste 350 de antreprenori, oameni de business si profesionisti din varii domenii isi dau intalnire la poalele Tampei. Acestora li se adauga 40 de speakeri – antreprenori de succes, manageri cu performante notabile si profesionisti cu experienta si o reputatie rezonanta din toata tara.

In contextul dorintei de implicare in procesul de dezvoltare a mediului antreprenorial din Romania, OKEY sustine si participa cu drag la acest eveniment. Reprezentantii firmei Life is Hard (firma care a dezvoltat aplicatia OKEY) vor impartasi o parte din experientele lor antreprenoriale si vor raspunde tuturor solicitarilor si intrebarilor participantilor.

Va asteptam la standul nostru din cadrul evenimentului ca sa descoperiti cea mai noua platforma online de management eficient creata special pentru cerintele de business ale anului 2017 si care integreaza module de: facturare, management al clientilor si management al activitatilor.

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a evenimentului Business Focus Brasov.