JamesBON acest Chuck Norris al Bonurilor Fiscale

/, OKEY, Stiri, Tehnologie/JamesBON acest Chuck Norris al Bonurilor Fiscale

JamesBON este o aplicatie mobila pentru tablete, dezvoltata de Life is Hard care faciliteaza procesul de emitere de bonuri fiscale. In aplicatie se pot introduce usor produsele si direct de pe tableta se transmite, prin bluetooth, catre case de marcat DATECS sau ACTIVA comanda de emitere a bonului fiscal.

JamesBON inlocuieste sistemul clasic de casa de marcat cu o solutie mobila si facila. JamesBON te ajuta sa vinzi catre clientii tai fara sa mai porti grija echipamentelor, le poti lua rapid cu tine oriunde te duci, fiind solutia ideala pentru micii comercianti.

JamesBON se poate descarca din Google Play si pana in luna martie 2018 poate fi folosit gratuit de orice comerciant. Ulterior, pachetele tarifare vor fi stabilite in functie de numarul de bonuri fiscale emise prin aplicatie si vor incepe de la aproximativ 3 EUR + TVA/ luna.

In prima parte a anului 2018, JamesBON va fi complet integrat cu OKEY, datele fiind preluate in aplicatia mobila din platforma. Se va realiza, de asemenea si sincronizarea datelor din OKEY in functie de vanzarile realizate/ bonurile fiscale emise cu ajutorul aplicatiei mobile JamesBON.