OKEY a fost la IMWorld 2017

/, OKEY, Stiri, Tehnologie/OKEY a fost la IMWorld 2017

La inceputul lunii am avut placerea sa zburam la Bucuresti pentru 2 zile pentru a participa, cu un stand OKEY, la Internet & Mobile World 2017. A fost o experienta excelenta prin prisma faptului ca am vazut “live” ultimele inovatii din tehnologie si am fost prezenti in punctul terminus al mediului de afaceri digital din tara.

Reunite sub sloganul Invaziei Digitale, companiile au venit cu numeroase solutii si optiuni pentru utilizatorii digitali si pentru antreprenorii autohtoni.

Este clar ca urmeaza o tendinta de digitalizare a afacerilor, iar magazinele online vin cu o cerere uriasa pentru modulele de facturare, de organizare a marfurilor si stocurilor. Sunt cautate aplicatiile mobile si solutiile cat mai simple si accesibile.

Antreprenorii romani sunt in cautarea solutiilor software care sa digitalizeze pe repede ‘nainte afacerile lor pentru a se putea dezvolta si creste intr-un timp cat mai scurt.

Timpul vine cu cele mai mari provocari ale vremurilor actuale, nu ne lasa sa ne bucuram de familie, prieteni sau hobby-uri. Tocmai de aceea OKEY vine in intampinarea antreprenorilor cu o platforma online de business care isi propune sa ii ajute pe oamenii de afaceri sa salveze timp pe care sa il poata apoi investi in alte proiecte personale. Aceasta directie pe care OKEY a abordat-o a fost apreciata la cea de-a 6-a editie a Internet & Mobile World de catre toate persoanele care ne-au vizitat standul.