OKEY sustine dezvoltarea mediului antreprenorial din Alba-Iulia

/, Antreprenoriat, OKEY, Stiri/OKEY sustine dezvoltarea mediului antreprenorial din Alba-Iulia

In cadrul proiectului pilot “Alba Iulia Smart City“, OKEY este organizator, alaturi de Primaria Municipiului Alba Iulia al unor evenimente de business care au rolul de a oferi oamenilor de afaceri din Alba cunostinte de management de business, de a crea un cadru de networking si un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor locale prin implementarea unor solutii IT pentru un management eficient al afacerilor.

In acest context, OKEY pune la bataie, prin site-ul municipiului Alba Iulia, aplicatia online de management al business-ului, care include facturator, managementul clientilor si al vanzarilor, agenda si task management, manager de documente si registru de corespondenta. Prin intermediul site-ului Municipiului Alba Iulia, din 22 noiembrie 2017, orice firma locala poate avea acces la platforma online OKEY.ro, beneficiind de gratuitate in utilizarea ei pentru o perioada de 3 ani.

E OKEY sa fii ANTREPRENOR in ALBA-IULIA este primul eveniment organizat de OKEY impreuna cu Primaria Municipiului Alba-Iulia in cadrul acestei initiative. Evenimentul este sprijinit de Cluj IT Cluster si Life is Hard si va avea loc in 21 noiembrie 2017. In cadrul evenimentului, pe parcursul unei intregi zile, trei invitati cu experienta in managementul afacerilor, vor impartasi din cunostintele si secretele lor profesionale: Eusebiu Burcas, Eliade Rotariu si Adrian Ilovan vor aborda subiecte referitoare la Dezvoltarea antreprenoriala, Managementul Financiar, Managementul vanzarilor si al clientilor si Marketing online.

Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul si pe pagina de Facebook a evenimentului.